VESTE ŞOC! Una dintre cele mai IUBITE actriţe din România, internată de URGENŢĂ în STARE GRAVĂ. Anunţul OFICIAL făcut de spital!

Postat la 13 octombrie 2017 426 afişări

Actriţa Olga Tudorache, în stare gravă la spital. ”Marea doamnă a teatrului românesc” a împlinit ieri 88 de ani

VESTE ŞOC! Una dintre cele mai IUBITE actriţe din România, internată de URGENŢĂ în STARE GRAVĂ. Anunţul OFICIAL făcut de spital!

Actriţa Olga Tudorache a fost internată în stare gravă, la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Universitar de Urgenţă Elias din Bucureşti.

”Doamna Olga Tudorache a fost internată în Spitalul Universitar de Urgenţă Elias în data de 09 octombrie 2017, pentru evaluarea stării de sănătate, deteriorată progresiv în ultima perioadă. Evaluarea iniţială s-a făcut cu supravegherea permanentă a parametrilor vitali.

În cursul dimineţii zilei de 12 octombire, starea generală s-a agravat în concordanţă cu evoluţia imprevizibilă a bolii. Din aceste motive, doamna Olga Tudorache a fost internată începând din această dimineaţă în secţia de terapie intensivă a Spitalului Universitar de Urgenţă Elias, pentru supraveghere continuă şi continuarea tratamentului adecvat”, au anunţat reprezentanţii spitalului, într-un comunicat de presă.

Olga Tudorache, ”marea doamnă a teatrului românesc”, a împlinit 88 de ani pe 11 octombrie.

Olga Tudorache s-a născut în 1929, la Oituz, în judeţul Bacău. În septembrie 1951 a fost angajată la Teatrul Tineretului din Bucureşti, unde şi-a desfăşurat activitatea neîntrerupt până în 1966, când teatrul a fuzionat cu Teatrul Nottara. La noul teatru, Teatrul Mic, a rămas angajată până în 1978. Din anul universitar 1976 a fost conferenţiar universitar la Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale, la catedra de actorie. Din 1990 a devenit profesor universitar. A avut şase promoţii de actori, până la pensionare, în 1997.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.