Versiunile speciale Dacia Lodgy Stepway şi Dokker Stepway, disponibile din aprilie în România - GALERIE FOTO

Autor: Ioan Dornescu Postat la 15 aprilie 2015 136 afişări

Versiunile speciale Lodgy Stepway şi Dokker Stepway pot fi comandate de clienţi în reţeaua Dacia din România din aprilie, la preţuri care pornesc de la 12.500 euro, respectiv 13.320 euro pentru al doilea model, a anunţat miercuri constructorul auto.

Lansată în 2009, ca serie limitată în gama Sandero, versiunea Stepway a ajuns să se impună atât în România, cât şi la export, vânzările ajungând să reprezinte pe unele pieţe peste 50% din totalul înmatriculărilor modelului Sandero.

"Atât rezultatele comerciale, cât şi capitalul de imagine pe care şi l-a construit în timp această versiune specială, reprezintă argumentele care au stat la baza deciziei de a include o versiune Stepway şi în oferta modelelor Lodgy şi Dokker", se arată într-un comunicat Dacia.

Dacia Lodgy Stepway

Prezentate la ultima ediţie a Salonului Auto de la Paris, aceste versiuni completează gama actuală, fiind dotate cu numeroase echipamente (disponibile în serie sau opţional), precum sistem de navigaţie şi multimedia MEDIA NAV, aer condiţionat, regulator-limitator de viteză (cruise control), asistenţă la parcarea cu spatele.

Dacia Dokker Stepway

Lodgy Stepway şi Dokker Stepway sunt disponibile cu motorizări pe benzină şi diesel.

În ceea ce priveşte preţurile, acestea variază între 12.500 euro şi 15.200 euro pentru Lodgy Stepway. În cazul modelului Dokker Stepway, tarifele sunt cuprinse între 13.320 euro şi 14.120 euro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
DACIA,
STEPWAY,
PREŢURI
/actualitate/versiunile-speciale-dacia-lodgy-stepway-si-dokker-stepway-disponibile-din-aprilie-in-romania-galerie-foto-14122668
14122668
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.