Veniturile Orange România au crescut cu 4,9% în primul trimestru

Postat la 29 aprilie 2014 33 afişări

Veniturile Orange România au crescut, în bază comparabilă, cu 4,9% în primul trimestru din acest an faţă de perioada corespunzătoare a anului trecut, la 230 milioane euro, în principal datorită numărului mai mare de utilizatori ai serviciilor de internet mobil.

Veniturile Orange România au crescut cu 4,9% în primul trimestru

 La 31 martie 2014, Orange avea 10,394 milioane clienţi în România, notează compania într-un comunicat. Pentru finele anului trecut, compania a raportat 10,436 milioane clienţi.

Traficul de internet mobil a crescut cu 44% în primul trimestru faţă de perioada corespunzătoare a anului trecut, pe fondul creşterii numărului de clienţi care utilizează acest serviciu, precum şi ca urmare a vânzărilor mai mari de smartphone-uri, care au avansat cu 45%, se arată într-un comunicat transmis marţi de Orange România.

Extinderea serviciilor 4G a contribuit de asemenea la creşterea traficului de internet mobil, inclusiv streaming audio şi video.

Astfel, veniturile din servicii de date obţinute de Orange în România au urcat cu 25% în perioada analizată, potrivit unei prezentări a grupului francez.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/veniturile-orange-romania-au-crescut-cu-4-9-in-primul-trimestru-12547630
12547630
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.