Vasile Blaga, copreşedintele PNL, pus sub control judiciar, după ce a fost audiat la DNA Ploieşti

Postat la 28 septembrie 2016 191 afişări

Vasile Blaga, copreşedintele PNL, pus sub control judiciar, după ce a fost audiat la DNA Ploieşti

Vasile Blaga, copreşedintele PNL, audiat miercuri, la sediul DNA Ploieşti, într-un dosar de corupţie, a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, transmite corespondentul MEDIAFAX

Vasile Blaga a ieşit din sediul DNA Ploieşti după circa două ore de audieri şi a declarat că a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Întrebat dacă îşi va da demisia, copreşedintele PNL a răspuns: "Vă rog să reţineţi că sunt garantul respectării statutului şi a tuturor deciziilor partidului. Voi acţiona în consecinţă, nu vă faceţi probleme".

Totodată, întrebat cum a răspuns acuzaţiilor legate de presupusul trafic de influenţă, Vasile Blaga a răspuns că poate să îşi dovedească nevinovăţia.

Blaga a fost citat la sediul DNA Ploieşti în calitate de suspect într-un dosar de corupţie.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.