Vânzările Miele România au crescut cu peste 80% în primul trimestru al anului

Autor: Ioana Matei Postat la 27 aprilie 2015 615 afişări

Compania producătoare de echipamente electrocasnice premium Miele a înregistrat o creştere de 82% a vânzărilor pe piaţa din România în primul trimestru din 2015 (intervalul ianuarie – martie), comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut.

Vânzările Miele România au crescut cu peste 80% în primul trimestru al anului

Aceasta este cea mai mare creştere trimestrială a vânzărilor înregistrată de Miele în România. În 2014, Miele a realizat o cifră de afaceri anuală de aproximativ 10 milioane de lei pe piaţa locală.

„Piaţa de electrocasnice premium din România este în creştere, oferindu-ne astfel contexul potrivit pentru a implementa fără abateri strategia Miele stabilită pentru România,” declară Loredana Butnaru, Director Vânzări Miele România. „Ne aşteptăm ca evoluţia vânzărilor de produse electrocanice premium Miele să se menţină pe tot parcursul acestui an şi suntem siguri că schimbarea strategiei pentru România în anul 2014 ne va asigura o creştere susţinută pentru urmatorii 5 ani.“

Creşterea vânzărilor Miele a fost susţinută de o strategie implementată în 2014, de o nouă reprezentare a brandului, prin relocarea showroom-ului din Otopeni în Piaţa Presei, cât şi de încheierea de noi parteneriate şi de extinderea reţelei de distribuţie. La începutul anului, Miele a lansat în România şi showroom-ul online de electrocasnice premium pe platforma eMAG Marketplace, care listează întreaga gamă de produse disponibile în showroom-ul offline din Bucureşti, precum şi la partenerii din ţară. Acest parteneriat este un proiect singular în România şi va genera până la 5% din totalul vânzărilor realizate de Miele pe piaţa locală, în 2015.

În prezent, Miele România are o reţea de 30 parteneri şi 55 de magazine şi va continua să realizeze parteneriate noi, ca parte a strategiei de dezvoltare a companiei, care vizează mai ales prezenţa în magazine offline, potrivit reprezentanţilor companiei.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vanzarile-miele-romania-au-crescut-cu-peste-80-in-primul-trimestru-al-anului-14161621
14161621
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.