Din Vama Veche, 2 Mai, Vadu sau Corbu, corporatiştii îi salută pe cei din diaspora care vin la mitingul din Piaţa Victoriei: Suntem alături de voi. România vă iubeşte şi vă aşteaptă înapoi acasă. Jos penalii, jos PSD-ul, jos Dragnea!

Postat la 10 august 2018 101 afişări

Vineri, 10 august, trebuie să aibă loc un mare miting în Piaţa Victoriei din Bucureşti, un miting al Diasporei, care să protesteze împotriva penalilor de la guvernare, împotriva celor care fură de la putere, care fură România şi din cauza cărora ei au plecat din ţară, iar acum nu au niciun motiv să se întoarcă acasă.

Din Vama Veche, 2 Mai, Vadu sau Corbu, corporatiştii îi salută pe cei din diaspora care vin la mitingul din Piaţa Victoriei: Suntem alături de voi. România vă iubeşte şi vă aşteaptă înapoi acasă. Jos penalii, jos PSD-ul, jos Dragnea!

Sănătatea este la pământ, Educaţia este rămasă în urmă, autostrăzi nu s-au făcut, salariile au crescut dar încă nu sunt la nivelul celor din Vest, job-urile disponibile se găsesc numai în supermarketuri, construcţii, restaurante sau ca paznici, puterea politică şi administrativă este acaparată de adevărate clanuri şi de aceea nimic nu se schimbă, fantoma lui Iliescu este în continuare prezentă, Dragnea este mai rău decât Ponta, iar peste toate acestea Justiţia se întoarce înapoi în anii '90. Plus Viorica Dăncilă, premierul României, care este marioneta lui Dragnea, iar Tudorel Toader, care l-a forţat pe Iohannis să o demită pe Kovesi, este ministrul penalilor.

 

Cei din Diaspora, care deja au trecut graniţa, îndreptându-se spre Piaţa Victoriei, sunt întâmpinaţi cu aplauze şi încurajări, în special de pe Facebook sau Instagram.

 

La ora mitingului, o bună parte dintre corporatiştii Capitalei sunt în drum spre mare, spre Vama Veche, 2 Mai, Corbu, Vadu, la Eforie Nord, unde mergeau bunicii şi părinţii când erau tineri, Mamaia, ca să cheltuieşti bonusul şi prima de vacanţă, etc., de unde vor fi alături de cei din Piaţa Victoriei, de pe Facebook. Aşa cum au fost şi la alegerile parlamentare din 2016, când, prin absenţa lor de la vot, i-au oferit lui Dragnea o putere absolută.

 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.