Valeriu Gheorghiţă, despre implicarea maneliştilor în vaccinare: Mărturisesc că m-am gândit

Autor: Laura Buciu Postat la 27 aprilie 2021 217 afişări

Susţinerea campaniei de vaccinare de către manelişti ar putea fi benefică, a spus, marţi, preşedintele CNCAV, col. dr. Valeriu Gheorghiţă. El consideră că exemplul dat de persoana vaccinată este extrem de important pentru comunitatea din care face parte.

Valeriu Gheorghiţă, despre implicarea maneliştilor în vaccinare: Mărturisesc că m-am gândit

Întrebat dacă ar implica maneliştii în campania de vaccinare, preşedintele CNCAV a declarat, marţi, în conferinţa de presă, că s-a gândit la acest aspect, pentru că orice persoană care aduce un plus în privinţa vaccinării trebuie luată în calcul.

„Este un aspect la care vă mărturisesc că m-am gândit. Cred că o persoană care poate să aducă un plus în ceea ce priveşte vaccinarea poate să îşi găsească locul în acest demers de comunicare şi de activităţi pro-vaccinare”, a spus dr. Valeriu Gheorghiţă.

Acesta consideră că nimeni nu trebuie să aştepte o decizie de la nivel central pentru ca o persoană să susţină campania de vaccinare.

„Acest lucru se poate face individual, se poate face sub mai multe forme şi nu cred că trebuie să existe un cadru organizat la nivel central. Cred că fiecare în comunitatea sa poate să susţină acest demers de vaccinare, ţinând cont de faptul că ne dorim, până la urmă, cu toţii acelaşi lucru şi anume revenirea la normalitate, limitarea consecinţelor negative ale pandemiei. Eu nu cred că este o persoană care este mulţumită cu existenţa acestei pandemii şi cu atâtea restricţii de luni de zile. Cu toţii ne dorim să scăpăm de restricţii, să revenim la viaţa normală, cu toţii suntem obosiţi şi de aceea demersul acesta de comunicare trebuie să fie luat ori de câte ori o persoană consideră că poate să facă acest lucru şi nu trebuie să ne uităm doar la persoane care se bucură de o popularitate crescută, însăşi persoana care este vaccinată reprezintă un exemplu pentru cei din jurul lui şi puterea exemplului este importantă”, a mai spus Gheorghiţă.

Trupa Cargo s-a implicat în maratonul de la Timişoara, au mai spus reprezentanţii CNCAV.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
gheorghiţă,
manele,
vaccinare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.