Vagabondul milionar. De la homeless, la viata de film de Oscar

Postat la 25 iulie 2018 6674 afişări

Vagabondul milionar. De la homeless, la viata de film de Oscar

Michael Oher stie deja ce inseamna sa castigi un Super Bowl. Insa uriasul de 29 de ani de la Carolina Panthers vrea al doilea titlu. Dupa o viata care a creat un bestseller si un film de Oscar, cu incasari de 300 de milioane de dolari, Oher s-a reinventat inca o data, desi a schimbat 11 scoli si nu a avut unde sa locuiasca in copilarie

 SuperBowl 50, finala NFL, are loc luni dimineata, de la ora 01:30, in Santa Clara, California, intre echipele Carolina Panthers si Denver Broncos. Meciul nu are o favorita clara, Denver fiind usor preferata de bookmakeri, insa partida se anunta a fi una spectaculoasa. Iar povestile care se tes in jurul meciului sunt incredibile. Cu siguranta, niciuna nu poate fi mai interesanta decat cea a lui Michael Oher, tackle-ul lui Panthers, care la 29 de ani a inspirat un bestseller, un film pentru care Sandra Bullock a castigat Oscar-ul pentru ”cea mai buna actrita” si, mai ales, a castigat un inel de campion in 2013 cu Baltimore Ravens. Dar cine este, insa, Michael Oher?

2009 a fost cel mai important an din viata lui Michael Oher. Da, cu siguranta, nu-l cunoasteti. De fapt, probabil ca multi dintre impatimitii fotbalului american nu-l cunosc pentru ceea ce face in teren.  Pentru ca Michael Oher evolueaza pe un post a carui importanta este des data uitarii. Asta chiar daca un offensive tackle are una dintre cele mai importante misiuni din joc: aceea de a-si proteja propriul quarterback de la un sack sau un hit. Insa sa revenim la 2009. Atunci, in luna noiembrie, filmul The Blind Side era lansat. Cu un buget de doar 29 de milioane de dolari, profitul a fost enorm: 300 de milioane!

Iar Sandra Bullock a castigat, in februarie 2010, Oscar-ul pentru cea mai buna actrita. Concomitent, eroul filmului, Michael Oher, facea primii pasi in NFL, dupa ce fusese draftat de Baltimore Ravens, cu a 23-a alegere, in prima runda! O performanta incredibila pentru un om care a luptat impotriva tuturor barierelor care i s-au pus in cale si care a reusit sa devina un invingator.

Cititi mai multe pe www.sport.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vagabondul-milionar-de-la-homeless-la-viata-de-film-de-oscar-15022680
15022680
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.