Vă mai amintiţi de O-Zone? După 12 ani, trupa se reuneşte de Ziua Europei, în Piaţa Universităţii - VIDEO

Autor: Departamentul Cultură Life Postat la 07 mai 2017 103 afişări

Bucureştenii sunt invitaţi pe 9 mai, de la ora 19:00, să petreacă Ziua Europei în Piaţa Universităţii, ocazie marcată printr-un spectacol ce va cuprinde artişti români care au avut succes peste graniţele ţării precum Akcent, Alexandra Stan, Antonia, iar trupa O-Zone se va reuni cu această ocazie.

Anul acesta, când se sărbătoresc 10 ani de la intrarea României în Uniunea Europeană, va fi organizat un spectacol care reuneşte artişti români care au avut succes şi în străinătate.

Evenimentul „Vino să te Bucureşti!” va avea loc pe 9 mai, de la ora 19:00, în Piaţa Universităţii şi este organizat de Primăria Municipiului Bucureşti, prin Centrul de Servicii Comunitare Integrate pentru Tineri al Municipiului Bucureşti.

Surpriza evenimentului este faptul că, după o îndelungată absenţă de pe scenă, trupa O-Zone se va reuni. Artiştii vor cânta piesele care i-au făcut celebri în întreaga lume.

Evenimentul va cuprinde recitaluri Akcent, Alexandra Stan, Antonia, Carla’s Dreams, Dan Bălan, Fly Project, Inna şi Morandi. Prezintă Daniel Buzdugan şi Daniel Morar.

Pe 9 mai, de la ora 19:00, bucureştenii sunt invitaţi în Piaţa Universităţii să sărbătorească Ziua Europei împreună cu artiştii favoriţi/ Accesul publicului este gratuit.

Detalii pe paginile de Facebook ale evenimentului: https://goo.gl/cst9In şi https://goo.gl/NtjGyc.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
O-ZONE,
ZIUA EUROPEI,
9 MAI

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.