Vă amintiţi de gluma „Când vreau să fiu mare, vreau să mă fac musafir”? Ei bine, acum există acest job

Autor: Ioana Matei Postat la 27 ianuarie 2020 1514 afişări

Vă amintiţi de gluma „Când vreau să fiu mare, vreau să mă fac musafir”? Ei bine, acum există acest job

Ghidul cu origini franceze Gault&Millau, care a intrat pe piaţa locală în 2018, caută un Head Evaluator (evaluator şef).

Gault&Millau este primul ghid gastronomic internaţional care s-a lansat şi pe piaţa din România.

Potrivit informaţiilor publicate pe platforma LinkedIn, rolul de evaluator şef include responsabilităţi precum stabilirea listelor de restaurante care urmează să fie vizitate, coordonarea unei echipe de 10 evaluatori, alocarea restaurantelor ce vor fi evaluate fiecăruia dintre ei, validarea grilelor de evaluare primite de la fiecare evaluator,  reprezentarea publică a ghidului în relaţia cu chefii, proprietarii de restaurante şi alţii etc..

Printre cerinţele pe care treebuie să le îndeplinească cei care candidează la acest post se numără cunoaşterea la perfecţie a limbii engleze dar şi, bineînţeles, o cultură gastronomică bogată, din varii bucătării ale lumii.

Jobul permite munca în regim remote şi o flexibilitate totală a programului. Candidaţii pot aplica la acest post până la data de 10 februarie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aplicare,
profesionist,
romani,
vis,
ghid

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.