Utilizatorii Apple reclamă probleme cu bateria şi reţelele Wi-Fi după instalarea iOS 6.1.3

Autor: Andreea Anghel Postat la 29 martie 2013 26 afişări

Apple a lansat săptămâna trecută o nouă versiune software a sistemul său de operare pentru echipamente mobile - iOS 6.1.3, proiectată să rezolve o problemă de securitate care permitea accesul la conţinutul telefonului chiar dacă acesta era blocat cu parolă, conform cnet.com.

Apple a lansat săptămâna trecută o nouă versiune software a sistemul său de operare pentru echipamente mobile - iOS 6.1.3, proiectată să rezolve o problemă de securitate care permitea accesul la conţinutul telefonului chiar dacă acesta era blocat cu parolă, conform cnet.com. Însă, actualizarea software le-a creat alte probleme utilizatorilor, printre care descărcarea rapidă a bateriei şi dificultăţi la conectarea la reţelele Wi-Fi, potrivit mesajelor publicate de clienţi ai companiei americane pe forumuri. Andreea Anghel

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
utilizatori,
Apple,
bateria,
Wi-Fi,
iOS 6.1.3
/actualitate/utilizatorii-apple-reclama-probleme-cu-bateria-si-retelele-wi-fi-dupa-instalarea-ios-6-1-3-10698970
10698970
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.