USR anunţă că Tribunalul Bucureşti a suspendat hotărârea prin care erau desfiinţate patru administraţii din Capitală. Printre acestea se află şi Administraţia Străzilor

Autor: Departamentul Social Postat la 08 decembrie 2018 115 afişări

Tribunalul Bucureşti a suspendat hotărârea Consiliului General al Capitalei prin care erau desfiinţate patru administraţii din Capitală, respectiv ALPAB, Administraţia Străzilor, Administraţia Cimitirelor şi Administraţia Fondului Imobiliar, anunţă Roxana Wring, preşedinte USR Bucureşti.

"Încă o decizie a instanţei confirmă amatorismul deciziilor luate de Gabriela Firea. Tribunalul Bucureşti a decis suspendarea executării Hotărârii nr. 721/18.10.2018 a Consiliului General al Municipiului Bucureşti. Este vorba despre hotărârea prin care urmau să fie desfiinţate mai multe administraţii din Capitală: ALPAB (Administraţia Lacuri Parcuri şi Agrement -n.r.), Administraţia Străzilor, Administraţia Cimitirelor şi Administraţia Fondului Imobiliar. (...) Gabriela Firea s-a aventurat încă o dată într-un experiment administrativ sortit eşecului. Cred că Primarul Capitalei trebuie să-şi asume răspunderea politică pentru toată această cascadă de încurcături pe care le-a provocat din aroganţă şi din încăpăţânare", a anunţat, pe Facebook, Roxana Wring.

Preşedintele USR Bucureşti susţine că Gabriela Firea trebuie să accepte că nu se pricepe la administraţie şi că orice zi pe care o petrece în fruntea Primăriei este un risc pentru bucureşteni.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ROXANA WRING,
TRIBUNAL,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.