UPC România extinde la nivel naţional un serviciu care transferă datele la viteze de 200 Mbps

Postat la 28 aprilie 2014 72 afişări

UPC România a extins la nivel naţional disponibilitatea unui serviciu de acces la Internet care permite transferuri de date la viteze de până 200 Mbps, a anunţat luni operatorul de telecomunicaţii prin cablu.

UPC România extinde la nivel naţional un serviciu care transferă datele la viteze de 200 Mbps

 "La sfârşitul anului 2013 ofeream Fiber Power 200 Mbps în 24 de localităţi, iar astăzi este disponibil în toată aria de acoperire cu servicii internet UPC, în peste 2 milioane de case. (...) Studiile ne arată că viteza de 200 Mbps este ideală pentru familii cu nevoi de conectare avansate, ce deţin mai multe echipamente care se pot conecta simulat la internet (...)", a declarat directorul de marketing al companiei, Robert Redeleanu, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Potrivit studiilor, 57% dintre utilizatorii de internet din mediul urban au acasă cel puţin două dispozitive pe care le folosesc pentru accesul la internet, iar în 30% din cazuri există cel puţin 3 astfel de dispozitive care se pot conecta automat şi la WiFi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/upc-romania-extinde-la-nivel-national-un-serviciu-care-transfera-datele-la-viteze-de-200-mbps-12542497
12542497
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.