Unul dintre cei mai mari lanţuri de magazine din România ar putea să DISPARĂ

Postat la 25 august 2017 426 afişări

Afacerea a fost construită de antreprenorul român Vasile Lucuţ şi acum a ajuns la circa 100 de magazine, concentrate în special în centrul, nordul şi vestul ţării.

Unul dintre cei mai mari lanţuri de magazine din România ar putea să DISPARĂ

Retailerii internaţionali, printre care Profi şi Mega Image, tatonează o preluare a lanţului de magazine Uni­carm, potrivit surselor din piaţă.

Unicarm este unul dintre cele mai puternice businessuri antreprenoriale din retailul românesc, cu afaceri de 650 mil. lei anul trecut.

Afacerea construită de Vasile Lucuţ are un model de business care include activităţi de retail şi producţie. Unicarm are circa 100 de magazine, concentrate în special în centrul, nordul şi vestul ţării.

„Poveşti, după cum ştiţi, au fost multe“, spune Vasile Lucuţ, proprie­ta­rul Unicarm, cu privire la o eventuală vânzare.

Grupul deţine în România fabrici de me­zeluri, lapte şi pâine, precum şi o re­ţea de magazine. În totalul busi­nes­sului reţeaua proprie de ma­ga­zine contribuie cu circa 30-40%, în rest diferenţa provine din vânză­rile realizate de com­pa­nie în ma­gazinele altor retai­leri stră­ini sau români, conform da­te­lor oferite anterior de Vasile Lucuţ.

Profi şi Mega Image sunt doi dintre rechinii din comerţul local, fiecare dintre cele două reţele preluând anterior afaceri antre­pre­noriale de dimensiuni mici şi medii.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.