Unul dintre cei mai controversaţi oameni de afaceri scapă de 3 ani şi 5 luni de închisoare după decizia CCR privind abuzul în serviciu

Postat la 23 martie 2017 188 afişări

Omul de afaceri Ovidiu Tender scapă de trei ani şi cinci luni de închisoare, după ce Tribunalul Arad i-a dat câştig de cauză, joi, anulând pedeapsa pentru instigare la abuz în serviciu. Decizia nu este definitivă, putând fi contestată în termen de trei zile, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Unul dintre cei mai controversaţi oameni de afaceri scapă de 3 ani şi 5 luni de închisoare după decizia CCR privind abuzul în serviciu

Tribunalul Arad i-a dat câştig de cauză omului de afaceri Ovidiu Tender, care a contestat condamnarea de 12 ani şi 7 luni cu executare, avocaţii săi susţinând, joi, că infracţiunea care a stat la baza condamnării, respectiv instigare la abuz în serviciu într-o companie privată, a fost dezincriminată conform deciziei din 2016 a Curţii Constituţionale a României.

Ovidiu Tender a reuşit, astfel, să obţină reducerea pedeapsei, de la 12 ani şi 7 luni la 9 ani şi două luni.

Sentinţa nu este definitivă şi poate fi contestată în termen de 3 zile de la comunicare la Curtea de Apel Timişoara.

Citiţi continuarea pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.