Ungaria pregăteşte construirea unui gard la graniţa cu România, dar lucrările nu au început

Postat la 06 aprilie 2016 126 afişări

Ungaria a iniţiat măsurători în vederea eventualei construiri a unui gard metalic la frontiera cu România, dar lucrările propriu-zise pentru instalarea barierei metalice nu au început, anunţă miercuri Ministerul ungar al Apărării.

Ungaria pregăteşte construirea unui gard la graniţa cu România, dar lucrările nu au început

 Potrivit Televiziunii publice ungare, citată de site-ul HungaryToday.hu, autorităţile ungare ar fi instalat stâlpi pe linia frontierei cu România, în zona Berekböszörmény, în dreptul localităţilor româneşti Cheresig, Toboliu şi Girişu de Criş.

"Este vorba de marcarea cu precizie a frontierei de stat a Ungariei cu România, dar construcţia propriu-zisă a gardului nu a început", a transmis Ministerul ungar al Apărării.

"Vrem doar să marcăm cu exactitate linia frontierei", a precizat instituţia.

Autorităţile din Ungaria monitorizează cu atenţie frontiera cu România şi sunt pregătite să adopte urgent măsuri pentru blocarea imigraţiei masive, afirma pe 28 martie Zsolt Halmosi, director adjunct al Poliţiei ungare. "Continuăm să monitorizăm cu atenţie toate rutele alternative de tranzit al imigranţilor şi suntem pregătiţi să blocăm orice tentativă de trecere ilegală a frontierei dintre România şi Ungaria", declara Halmosi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romania,
ungaria,
incepere,
lipsa,
lucrari,
construire,
granita
/actualitate/ungaria-pregateste-construirea-unui-gard-la-granita-cu-romania-dar-lucrarile-nu-au-inceput-15210612
15210612
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.