Ungaria a deschis o linie directă feroviară cu China: primul tren de marfă, plin de jucării, electronice şi oţel, a sosit deja la Budapesta

Postat la 25 aprilie 2017 143 afişări

Primul tren de marfă pe ruta China-Ungaria a sosit în Budapesta la sfârşitul săptămânii trecute, transportând articole vestimentare, electronice, jucării şi oţel în valoare de peste 1 milion de dolari, scrie Budapest Business Journal.

Ungaria a deschis o linie directă feroviară cu China: primul tren de marfă, plin de jucării, electronice şi oţel, a sosit deja la Budapesta

Trenul de 650 de metri a parcurs peste 10.000 de km în 17 zile, trecând prin Kazahstan, Rusia, Belarus, Polonia şi Slovacia înainte de a sosi în Budapesta. Şeful Mahart Container Center şi al firmei de logistică Ekol Ungaria, care au organizat transportul, au marcat sosirea trenului împreună cu ambasadorul chinez în Ungaria Duan Jielong şi cu Tamas Molnar, secretar adjunct de stat pentru vămi şi afaceri internaţionale.

Cititi continuarea pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.