Unde va ajunge averea Melindei Gates după divorţ. La ce se aşteaptă analiştii

Postat la 12 mai 2021 49 afişări

Unde va ajunge averea Melindei Gates după divorţ. La ce se aşteaptă analiştii

Împreună, Bill şi Melinda Gates au format unul dintre cele mai înstărite cupluri din lume. Chiar şi după despărţire, fiecare dintre ei va rămâne cel puţin la fel de bogat. Analiştii sugerează că Melinda se va implica în continuare în acte de caritate, după divorţ

După decenii de implicare în scopuri caritabile, Melinda Gates a devenit un model de filantropie, iar după divorţul de Bill Gates, va continua să facă acelaşi lucru.

De-a lungul timpului, Melinda şi-a concentrat atenţia spre diverse domenii, printre care sănătatea mentală, zonele sărace şi importanţa vaccinurilor, scrie CNN.

Egalitate de şanse

În 2015, miliardara şi-a creat propria companie de investiţii şi incubare, Pivotal Ventures.

„După ce am deschis fundaţia noastră, am început să petrec timp cu femeile din întreaga lume şi să înţeleg mai bine impactul inegalităţii de şanse asupra vieţii femeilor şi a fetelor”, a declarat Melinda anul trecut.

În iunie 2020, prin Pivotal Ventures, Melinda Gates a colaborat cu fosta soţie a lui Jeff Bezos, MacKenzie Scott, pentru a lansa un program referitor la egalitatea de şanse. Prin program, se vor acorda 30 de milioane de dolari organizaţiilor cu cele mai bune idei pentru a ajuta la extinderea influenţei femeilor în Statele Unite până în anul 2030. Au fost aleşi zece finalişti, iar câştigătorii vor fi anunţaţi în această vară.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
analisti,
asteptare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.