Unde trăiesc cei mai bogaţi oameni din SUA. Nu este nici New York, nici Los Angeles

Postat la 28 martie 2017 68 afişări

Potrivit unei analize Bloomberg, oraşele cu conexiune pe Wall Street sau care sunt legate de Sillicon Valley au cele mai mari venituri pe gospodărie din Statele Unite, scrie Bloomberg.

Unde trăiesc cei mai bogaţi oameni din SUA. Nu este nici New York, nici Los Angeles

Atherton, California, reprezintă un coridor tehnologic între San Francisco şi San Jose şi ocupă primul loc în topul celor mai bogate oraşe din SUA, în timp ce  mai bine de o treime dintre cele mai bogate 100 de gospodării din ţară se află în apropiere de New York City.

În Atherton, venitul mediu anual pe gospodărie era de 444,374 de dolari în 2015. Locul doi este ocupat de Cherry Hills Village, o suburbie a Denver, cu un venit median de 403,532 de dolari. Scarsdale, New York, s-a clasat pe locul trei cu 371,194 de dolari. 

Top cinci este completat de HIllsborough, California (368,949) şi de Short HIlls, New Jersey (346,819).

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.