Antalya, Rhodos, Creta şi Santorini, printre destinaţiile de vacanţă preferate de români în 2015

Autor: Ioana Matei Postat la 26 ianuarie 2015 586 afişări

Antalya, Rhodos, Creta şi Santorini, printre destinaţiile de vacanţă preferate de români în 2015

Turiştii români au început să îşi planifice şi să achiziţioneze vacanţele estivale încă din prima lună a anului, datorită discount-urilor oferite prin pachetele early booking, potrivit agenţiei de turism online Paravion.ro. Cele mai cumpărate destinaţii pe acest portal sunt Antalya, Rhodos, Creta (Chania) şi Santorini, cu servicii şi cazare premium în hoteluri de 4-5 stele.

Conform reprezentanţior agenţiei, pachetele early booking oferă discount-uri  din partea tur-operatorilor şi hotelierilor cu până la 35% mai ieftine faţă de preţul normal de achiziţie, comparativ cu alte oferte speciale sau last minute-uri, care oferă reduceri limitate pe anumite destinaţii, hoteluri şi date de plecare.

În cazul Paravion.ro, vacanţele early booking sunt între 10% şi 35% mai ieftine faţă de  preţul normal de achiziţie şi se adresează în special turiştilor care caută hoteluri superioare, de 4-5 stele, cu servicii premium la un preţ redus. Pentru pachetele ieftine, cu cazări la hoteluri de 2-3 stele, reducerile se situează în general între 4% şi 15%.

În ceea ce priveşte profilul turistului român care achiziţionează pachete early booking, acesta alege, de cele mai multe ori, să plece în vacanţă cu familia sau în cuplu, preferă să îşi planifice concediul din timp şi să-l  plătească online, cu cardul.

Potrivit unui interviu anterior acordat ZF, agenţia de turism online Paravion, parte a grupului Happy Tour, a înregistrat în 2014  o cifră de afaceri mai mare cu 40% faţă de anul anterior, până la 78 de milioane de lei (aproape 18 mil. euro).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vacanta,
turisti,
romani,
achizitie,
hoteluri,
ieftin,
online
/actualitate/antalya-rhodos-creta-si-santorini-printre-destinatiile-de-vacanta-preferate-de-romani-in-2015-13785892
13785892
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.