Unde călătoresc românii de 1 mai

Autor: Ioana Matei Postat la 28 aprilie 2017 37 afişări

Din ce în ce mai mulţi români preferă să călătorească în ţară, iar majoritatea aleg avionul pentru a se deplasa.

Unde călătoresc românii de 1 mai

Din ce în ce mai mulţi români preferă să călătorescă în ţară, iar majoritatea au ales avionul pentru a se deplasa în minivacanţa de 1 mai. În acest an, Cluj şi Timişoara au fost destinaţiile interne cele mai căutate pentru zbor, comparativ cu anul trecut, deoarece concurenţa crescută a condus la scăderea preţurilor, iar persoanele care nu au plecat în străinătate au fost atrase să petreacă mai degrabă un city break acolo”, spune Mircea Giurcă, marketing manager momondo România.

 

Potrivit reprezentanţilor momondo, informaţiile au fost obţinute analizând căutările efectuate pe site-ul momondo în perioadele 28 aprilie - 3 mai 2016 şi 27 aprilie - 2 mai 2017.

 

În ceea ce priveşte zborurile internaţionale, reprezentanţii momondo au observat că cea mai căutată destinaţie de către români pentru concediul de 1 mai rămâne Italia, la fel ca în 2016. Pe locul doi în căutările acestora este Spania, urmată de Germania şi Marea Britanie. La fel ca în 2016, pe ultimele poziţii în preferinţele călătorilor români se regăsesc Franţa, Olanda şi Grecia.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.