Una dintre cele mai mari reţele de magazine intră în FALIMENT

Postat la 08 august 2017 5167 afişări

Brandul era prezent în cele mai puternice centre comerciale din Bucureşti, Cluj şi Iaşi. Avea de asemenea un magazin stradal în Braşov.

Una dintre cele mai mari reţele de magazine intră în FALIMENT

Pe pagina proprie de Facebook a brandului figurează opt magazine, însă potrivit datelor ZF cel puţin o parte dintre acestea au fost închise.

Compania Acc Accesorii Trading, care opera reţeaua de magazine Accessorize a intrat recent în faliment la propria cerere. Astfel, spre deosebire de alte companii care încearcă să se restructureze în insolvenţă, firma Acc Accesorii Trading a cerut direct intrarea în faliment.

Tribunalul Bucureşti a admis cererea şi a dispus intrarea în faliment prin procedură simplificată.

Compania a adus pe piaţa locală brandul de accesorii de damă în 2007, în plin boom economic. Franciza Accessorize vindea genţi, bijuterii, pălării sau lenjerie intimă.

Citeşte continuarea pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.