Un turist plecat în vacanţă a decis să nu se mai întoarcă acasă niciodată. Şi-a deschis o afacere şi e cel mai fericit

Autor: Ioana Matei Postat la 09 februarie 2015 29385 afişări

Un turist plecat în vacanţă a decis să nu se mai întoarcă acasă niciodată. Şi-a deschis o afacere şi e cel mai fericit

Cu siguranţă mulţi dintre noi au avut experienţa unei vacanţe într-un loc din care şi-au dorit să nu mai plece niciodată. Dacă pentru noi pare imposibil să ne împachetăm viaţa cu totul şi să ne mutăm într-o destinaţie de vis, pentru un tânăr american în vârstă de 26 de ani,  acesta este un vis devenit realitate.

Până în urmă cu doi ani, Jonathann Keim lucra în Santa Barbara, California, în cadrul unei şcoli online de life coaching. A realizat însă că îşi petrecea majoritatea timpului încurajându-i pe alţii să-şi urmeze visul şi şi-a dat demisia, potrivit BBC. După ce a renunţat la jobul său, a zburat în Asia pentru a-şi extinde orizonturile. A fost atât de încântat de ce a găsit în insula indoneziană Bali, încât nu s-a mai întors acasă.  

"Familia mi-a recomandat să vizitez oraşul indonezian Ubud pentru că în cadrul acestuia exista o comunitate recunoscută de artişti.(...) Când am ajuns acolo, ceva magic s-a întâmplat. Nu am mai întâlnit niciodată un grup de oameni ca cei care trăiesc acolo şi am ştiu din prima clipă că vreau să rămân", spunea Keim într-un interviu acordat BBC.

Un argument în plus pentru a rămâne a fost că a găsit în scurt timp şi o idee de afacere. Reţeta sa de îngheţată cu aromă de nucă de cocos i-a impresionat pe cei care trăiau în comunitatea locală de expaţi atât de mult încât mulţi au investit în produs imediat, determinându-l pe Keim să obţină o viză de business şi să înceapă compania producătoare de îngheţată Kokolato, care vinde în prezent 20 de sortimente de îngheţată pe întreaga insulă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
plecare,
vacanta,
intoarcere,
gheata,
bbc,
california
/actualitate/un-turist-plecat-in-vacanta-a-decis-sa-nu-se-mai-intoarca-acasa-niciodata-si-a-deschis-o-afacere-si-e-cel-mai-fericit-13811342
13811342
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.