Un tânăr din Azuga vrea să breveteze o tehnică care să îi permită să schieze pe iarbă

Postat la 08 august 2017 123 afişări

Andrei Pintenaru, un tânăr de 29 de ani, îşi petrece vara pe pârtie, făcând schi pe iarbă. El vrea să breveteze o tehnică de predare a acestui sport, despre care spune că poate corecta poziţia pentru schiul de iarnă. Anul viitor, el vrea să reprezinte România la campionatul mondial de schi pe role.

Un tânăr din Azuga vrea să breveteze o tehnică care să îi permită să schieze pe iarbă

Andrei Pintenaru are 29 de ani şi este din Azuga. De mic a iubit muntele, poate tocmai de aceea a ajuns acum să fie monitor de schi şi ghid montan şi să fie pasionat de ceea ce face, scrie Mediafax.

Tânărul avea numai 1 ani şi 8 luni atunci când s-a urcat, pentru prima data, pe schiuri.

”Prima dată m-am urcat pe schiuri la 1 an şi 8 luni, atunci nu prea ştiam ce fac, dar am continuat şi am perseverat, am făcut schi de performanţă şi acum predau”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Andrei.

Citeşte mai multe pe www.descopera.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.