Un startup francez vrea să înlocuiască clasicul bucătar din pizzerie cu un robot. VIDEO

Autor: Alex Ciutacu Postat la 15 iulie 2018 227 afişări

Un startup francez vrea să înlocuiască clasicul bucătar din pizzerie cu un robot. VIDEO

Ekim este un startup francez de tehnologie alimentară. Recent, acesta a strâns 2,2 milioane de euro în ultima rundă de finanţare şi îşi doreşte să bulverseze businessul pizzeriilor din toată lumea, introducând roboţi în loc de bucătari, potrivit Quartz.

Roboţi care să facă pizza nu reprezintă un concept nou. Producţia de pizza îngheţată este automatizată în fabrici, în cele mai multe cazuri. Însă Ekim vrea să acopere o altă felie din piaţă.

Startup-ul îşi propune să înlocuiască pizzeriile şi oamenii care lucrează în ele cu kioşkuri de pizza non-stop, complet automatizate.

Pizza produsă de Ekim se numeşte Pazzi, ceea ce înseamnă „nebun” în italiană. Urmăriţi robotul în acţiune în video-ul de mai jos:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
franta,
inlocuire,
robot

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.