Un senator spune că este prieten cu Kim Jong-Un! Ce cadou incredibil vrea să-i ducă liderului nord-coreean

Postat la 20 septembrie 2017 222 afişări

Antonio Razzi, un senator italian, are propria metodă prin care, spune el, va reuşi să aducă pacea între dictatorul Kim Jong-un şi restul lumii. Politicianul italian spune că va încerca să-i ducă în Coreea de Nord pe Paulo Dybala şi trupa italiană Il Volo.

Un senator spune că este prieten cu Kim Jong-Un! Ce cadou incredibil vrea să-i ducă liderului nord-coreean

Într-o perioadă în care Mapamondul este tot mai îngrijorat de testele nucleare din Coreea de Nord, un senator italian vine cu o idee mai puţin obişnuită. Antonio Razzi spune că va încerca să-l îmbuneze pe Kim Jong-un cu fotbal şi muzică. Liderul nord-coreean este un admirator al lui Manchester United şi, în opinia lui, fotbalul din Premier League va fi dominat de jucători din patria lui Kim Jong-un.

Politicianul Antonio Razzi nu-i promite însă o întâlnire cu vreun star din Premier League, ci cu cel mai în formă jucător din Serie A, Paulo Dybala. Razzi vrea să adauge şi puţină muzică:

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.