Un secret apărat cu dinţii: cine sunt producătorii care livrează mărci private marilor retaileri

Postat la 14 februarie 2018 445 afişări

Majoritatea retailerilor nu scriu pe eticheta produselor lor, marcă privată magazin – precum Gusturi Româneşeti (Mega Image) sau Boni (Penny Market) care este fabrica care a realizat acel produs pentru ei, ci folo­sesc, spre exemplu, sintagma „produs şi ambalat pentru Mega Image“.

Un secret apărat cu dinţii: cine sunt producătorii care livrează mărci private marilor retaileri

Astfel, consu­matorul final care este interesat de transa­bi­litatea produsului res­pectiv nu are nicio şansă să afle de unde provine produsul sau cine l-a fabricat, informaţii relevante care contribuie la decizia de cum­părare.    

 

În piaţă sunt şi retaileri care specifică firma producătoare, cum ar fi retailerul LIDL, care deţine marca privată magazin Pilos, un retailer care lucrează atât cu fabrici din străinătate, cât şi din România, pentru producţia lactatelor marca Pilos.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.