Un remake al celebrului serial "Urzeala tronurilor" ar putea fi realizat cu actori indieni

Autor: Departamentul Life Postat la 28 martie 2015 115 afişări

Un remake al celebrului serial "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones" ar putea fi realizat cu o distribuţie alcătuită din actori indieni.

"Rani Mahal" - aşa cum se va intitula serialul în versiune indiană - va avea la bază personajele din cărţile scrise de George R.R. Martin şi din serialul celebru "Game of Thrones", potrivit Indian Express, citat de contactmusic.com.

Publicaţia scrie că actriţa Sakshi Tanwar va juca rolul Daenerys Targaryen, care a făcut-o celebră pe Emilia Clarke, în timp ce personajul Lenei Headey - Cersei Lannister - va fi interpretat de Anita Hassanandani, iar cel al actorului Kit Harington - Jon Snow - va prinde viaţă cu ajutorul lui Parth Samthaan.

Inspirat din seria de romane "Cântec de gheaţă şi foc/ A Song of Ice and Fire", de George R. R. Martin, serialul original HBO "Urzeala tronurilor" are o acţiune amplasată într-un regat fictiv, numit Westeros. Magia, aventurile eroice şi elementele fantastice vin în completarea acţiunii din "Urzeala tronurilor".

George R. R. Martin a început să lucreze la această serie în 1991, primul volum fiind publicat în 1996. Planificată iniţial ca trilogie, seria cuprinde până în prezent cinci romane publicate şi încă două aflate în stadiul de proiect. Romanele din această serie au fost traduse în peste 20 de limbi şi s-au vândut în peste 15 milioane de exemplare pe plan mondial.

Cel de-al cincilea sezon al serialului "Urzeala tronurilor", produs de HBO, va avea premiera pe micile ecrane nord-americane pe 12 aprilie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
URZEALA TRONURILOR,
REMAKE,
/actualitate/un-remake-al-celebrului-serial-urzeala-tronurilor-ar-putea-fi-realizat-cu-actori-indieni-14074743
14074743
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.