Un prototip promiţător poate fi avionul viitorului: este electric şi poate avea o autonomie de 1.000 de kilometri

Postat la 28 iunie 2017 248 afişări

Eviation Aircraft a prezentat un prototip de avion electric, cu zero emisii şi care are capacitatea de a transporta pasageri chiar şi la o distanţă de 1.000 de kilometri.

Un prototip promiţător poate fi avionul viitorului: este electric şi poate avea o autonomie de 1.000 de kilometri

Noul concept poate deveni un element cheie în transformarea industriei aeriene, care în prezent este responsabilă pentru mai mult de 2% dintre emisiile globale de gaze cu efect de seră.

 

Prototipul a fost prezentat cu ocazia celei de a 52-a ediţii a Spectacolului Aviatic de la Paris. Avionul poate transporta 6-9 pasageri şi doi membri ai echipajului, scrie Futurism.

 

Omer Bar-Yohay, CEO-ul companiei, a precizat că „avionul nostru electric reprezintă o oportunitate pentru oameni de a se deplasa cu viteza pe care o cere economia globală actuală”.

 

Cititi mai multe pe www.descopera.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.