Un primar al unei comune din Olt, achitat de o lună pentru abuz în serviciu, a fost REŢINUT din nou, cu aceeaşi acuzaţie

Postat la 14 iulie 2017 145 afişări

Primarul comunei Izvoarele (Olt), Florian Constantin, achitat la începutul lunii iunie de magistraţii Judecătoriei Slatina într-un dosar în care era acuzat de abuz în serviciu, a fost reţinut din nou, tot pentru abuz în serviciu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Un primar al unei comune din Olt, achitat de o lună pentru abuz în serviciu, a fost REŢINUT din nou, cu aceeaşi acuzaţie

Primarul comunei Izvoarele, Florian Constantin, achitat la începutul lunii iunie într-un dosar privind abuzul în serviciu, a fost reţinut din nou, joi seara, de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina.

Primarul este acuzat tot de abuz în serviciu.

Reprezentanţii Parchetului Slatina au confirmat, corespondentului MEDIAFAX, faptul că edilul a fost reţinut, iar surse apropiate anchetei au declarat că primarul a fost reţinut după ce s-au găsit nereguli în gestiunea bugetului local. Potrivit aceloraşi surse, edilul ar fi acuzat şi de ultraj.

La începutul lunii iunie, primarul comunei Izvoarele a fost achitat de Judecătoria Slatina, într-un dosar în care era acuzat de abuz în serviciu, magistraţii constatând că fapta nu este prevăzută de legea penală. Trimis în judecată în acelaşi dosar, a fost achitat şi omul de afaceri Sorin Păduraru, acuzat de complicitate la abuz în serviciu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.