Un primar a cheltuit 100.000 de lei pe SMS-uri, din bani publici, ca să câştige un concurs la TV

Postat la 02 martie 2018 802 afişări

100.000 de lei, adică aproape 20.000 de euro, trebuie să plătească Primăria Bascov pe facturile la telefon, după ce angajaţii primăriei au trimis sms-uri de pe telefoanele de serviciu, la îndemnul primarului Gheorghe Stancu, pentru a susţine ansamblul folcloric al Casei de Cultură din localitate, într-o competiţie organizată la TV.

Un primar a cheltuit 100.000 de lei pe SMS-uri, din bani publici, ca să câştige un concurs la TV

Într-o competiţie produsă de Cătălin Măruţă la Pro TV, mai multe ansambluri din ţară s-au duelat pentru premiul cel mare. Printre acestea, şi "Doina Bascovului" care, cu peste 60.000 de voturi, a învins ansamblul „Zestrea Budureştii” din Bihor şi „Doina Cârcinovului”, de la Priboieni.

Fiecare angajat fiecare a avut de trimis câte 100 de mesaje, în condiţiile în care un SMS a costat 25 eurocenţi.

„Aproape un miliard de lei au cheltuit angajaţii Primăriei Bascov pe SMS-uri  ”, susţine purtătorul de cuvânt al liberalilor argeşeni, Gelu Tofan, potrivit Jurnalul de Argeş.

Deocamdată este neclar din buzunarul cui vor fi plătiţi aceşti bani, asta după ce primarul Gheorghe Stancu a propus un proiect prin care factura să fie plătită din buget comunei, însă consilierii de la PNL şi o parte dintre cei de la PSD s-au opus.

Presa locală mai relatează că aceasta este doar o primă factură, în contul semifinalei, urmând ca luna aceasta să fie organizată şi finala.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.