Un politician din Finlanda solicită retragerea ţării din Uniunea Europeană

Postat la 13 decembrie 2017 119 afişări

Finlanda va părăsi Uniunea Europeană şi se va poziţiona ca Elveţia pentru a îşi proteja independenţa, în cazul în care Laura Huhtasaari, candidatul prezidenţial din partea partidului eurosceptic Adevăraţii Finlandezi, va câştiga alegerile din luna ianuarie, relatează site-ul agenţiei Reuters.

Un politician din Finlanda solicită retragerea ţării din Uniunea Europeană

Laura Huhtasaari, numită şi "Marine Le Pen a Finlandei", consideră că are şanse de a câştiga alegerile prezidenţiale din luna ianuarie, datorită ieşirii partidului Adevăraţii Finlandezi din coaliţia guvernamentală.

"Creşterea numărului partidelor europene care critică UE şi imigraţia se datorează unei politice rele şi nedrepte. Finlanda are în zona euro doar rol de pierdere şi de contribuabil. Nu ne dorim ca Finlanda să devină o provincie a Uniunii Europene", a declarat Huhtasaari.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.