Un nou protest a izbucnit la Paris, după ce un chinez a fost împuşcat mortal de Poliţie duminică

Postat la 30 martie 2017 107 afişări

Un nou protest a izbucnit la Paris în cursul nopţii de miercuri spre joi, după ce un chinez a fost împuşcat mortal duminică seara de poliţişti la Paris în cadrul unei intervenţii pentru o "dispută de familie", relatează site-ul agenţiei The Associated Press.

Un nou protest a izbucnit la Paris, după ce un chinez a fost împuşcat mortal de Poliţie duminică

Aproximativ 200 de protestatari, majoriatatea asiatici, au smuls baricadele instalate de Poliţie pe strada Rivoli din Paris, strigând "Poliţia, asasini" şi aruncând cu obiecte în agenţi. Nimeni nu a fost arestat sau rănit grav.

Duminică seara, în cadrul unei intervenţii pentru o "dispută de familie" în nord-estul Parisului, "încă de când a fost deschisă uşa", un bărbat a agresat un funcţionar, rănindu-l cu o armă albă, a explicat o sursă din cadrul Poliţiei franceze. Unul dintre colegi a deschis apoi focul, împuşcându-l mortal pe agresor, a adăugat sursa.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.