Un nou produs retras din magazinele din România. Care sunt motivele

Postat la 23 martie 2019 517 afişări

Retailer-ul Kaufland, care are una dintre cele mai extinse reţele de hipermarketuri din România, retrage de la vânzare un lot de biscuiţi „Populari”, din cauza conţinutului ridicat de sulfiţi, a anunţat, vineri, Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA).

Un nou produs retras din magazinele din România. Care sunt motivele

„În urma analizelor de laborator efectuate pentru parametru «sulfiţi» la lotul de Biscuiţi Populari, fabricat în data de 10.12.2018, cu termen de valabilitate un an (lot care expira în 10.12.2019) s-a constat depăşirea acestui parametru. Consumul zilnic a unei cantităţi mai mari de 140 de grame din produsul încriminat poate provoca reacţii alergice la copii”, au subliniat reprezentanţii ANSVSA.

Citiţi mai mult pe mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
retragere,
romania,
magazine

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.