Un nou brand de haine s-a lansat în România. Unde se va afla primul magazin

Autor: Ioana Matei Postat la 31 octombrie 2017 378 afişări

Armani îşi continuă expansiunea în retail cu deschiderea unui nou magazin la parterul centrului comercial Băneasa Shopping City din Bucureşti, România.

Un nou brand de haine s-a lansat în România. Unde se va afla primul magazin

Magazinul de 190 de metri pătraţi adoptă un nou concept de design de retail, implementat pentru relansarea brandului A|X Armani Exchange, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei. Acesta este inspirat de estetica unui hangar industrial contemporan şi foloseşte materiale solide, puternice. Oţelul brut, lemnul cu aspect vintage şi betonul aduce aminte de un interior industrial dinamic din New York.

Armani Exchange a deschis porţile magazinului din centrul comercial Băneasa Shopping City odată cu lansarea colecţiei de toamnă/iarnă 2017-2018.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
brand,
haine,
lansare,
romania

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.