Un misterios caz de dispariţie, vechi de peste 20 de ani, rezolvat de Google Earth. Incidentul este demn de filmele de groază

Autor: Departamentul Life Postat la 15 septembrie 2019 116 afişări

Rămăşiţele unui bărbat care a dispărut în urmă cu 22 de ani au fost găsite recent, datorită unui detectiv amator care a observat o maşină scufundată într-un lac, în timp ce folosea Google Earth, scrie Huffington Post.

William Moldt a dispărut în 1997, oe când avea 40 de ani, potrivit departamentului de poliţie din Palm Beach County, Florida, SUA, informează, Huffington Post.

Un purtător de cuvânt al departamentului susţine că un fost locuitor al cartierului Wellington din Florida, unde Moldt locuise înainte să dispară, folosea platforma Google Earth, atunci când a descoperit maşina scufundată într-un lac.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.