Un miliardar a acordat bonusuri de un milion de dolari unor angajaţi: "Niciodată nu mi-au plăcut oamenii care spun ‘bună treabă, mulţumesc!"

Postat la 19 iunie 2017 658 afişări

Un miliardar a acordat bonusuri de un milion de dolari unor angajaţi: ”Cu un mulţumesc nu îşi cumpără casă”

Un miliardar a acordat bonusuri de un milion de dolari unor angajaţi: "Niciodată nu mi-au plăcut oamenii care spun ‘bună treabă, mulţumesc!"

„Niciodată nu mi-au plăcut oamenii care spun ‘bună treabă, mulţumesc!’ Această mulţumire nu va ajuta copiii să-şi cumpere o casă sau să-şi plătească studiile”, susţine miliardarul.

Friese mărturiseşte că a parcurs un drum lung şi anevoios pentru a avea situaţia financiară actuală. A crescut într-un orfelinat, s-a înscris în armată pentru un timp, apoi a lucrat din greu într-o companie pe care ulterior a achiziţionat-o şi a vândut-o pentru suma de 1,3 miliarde de dolari. Miliardarul obişnuieşte să acorde bonusuri mari lucrătorilor săi. Pentru a-şi recompensa cei 1.400 de angajaţi, care se află în compania sa de peste un an, el a folosit 86 de milioane din încasările în numerar sub formă de remuneraţii suplimentare.

Cititi mai multe pe www.descopera.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.