Esti în pană de idei? Ia-i bicicleta asta sau 28 de Dacia Duster. Preţul e acelaşi

Autor: Florin Casota Postat la 05 decembrie 2017 1369 afişări

Luna decembrie este luna cadourilor, luna în care fiecare dintre noi caută să cumpere cadouri pentru cei dragi, pentru colegi, dar să găseşti obiectele dorite poate fi dificil.

Esti în pană de idei? Ia-i bicicleta asta sau 28 de Dacia Duster. Preţul e acelaşi

În ultimii ani, cormeţul online din România a crescut foarte mult şi tot mai multe magazine se bucură de succes. Mai mult, au început să apară tot mai multe magazine online dedicate cadourilor, care au secţiuni speciale: cadouri pentru el, pentru ea etc şi care vând obiecte inedite pe care nu le găseşti tot timpul în magazinele clasice.

Unul dintre aceste obiecte peste care am dat într-o incursiune pe un astfel de site este o bicicletă care se vinde cu nu mai puţin de 1.625.000 de lei (adică puţin peste 350.000 de euro). Da, aţi citit bine. Un magazin din România vinde o bicicletă la un preţ exorbitant, iar de banii ăştia ai putea să cumperi 28 de Dacia Duster (pornind de la un preţ de 12.350 de euro) 

Bicicleta este poleită cu aur de 24K. "De la spiţe până la gidon, fiecare părticică a acestei biciclete este tratată cu metalul preţios...pur şi simplu «wow»", este scris în descrierea produsului. De asemenea, modelul este dotat cu o şa din piele de căprioară şi cu anvelope de curse ediţie limitată San Marco SR4. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.