Un magazin cât un apartament de 3 camere din centrul Bucureştiului vinde haine de 2 milioane de euro pe an

Autor: Cristina Roşca Postat la 25 septembrie 2013 404 afişări

Magazinul situat la etajul 1 al unui bloc din Piaţa Romană, în centrul Bucureştiului, este unitatea cu cel mai bun vad, însă suprafaţa redusă nu-i permite să egaleze vânzările realizate de companie în Otopeni sau în cartierul Militari.

Un magazin cât un apartament de 3 camere din centrul Bucureştiului vinde haine de 2 milioane de euro pe an

Lantul de magazine cu preturi mici Miniprix, lansat pe piata locala acum mai bine de un deceniu, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 74 de milioane de lei, în creştere cu 20% faţă de anul anterior, conform datelor companiei, iar cel mai mic magazin al reţelei i-a adus vânzări de circa 8,2 milioane de lei (1,85 mil. euro).

 

"Magazinul din Piaţa Romană a generat anul trecut 11% din vănzări", a declarat Ana Maria Cristina, proprietarul companiei şi fost preşedinte al ARIS (Agenţia Română pentru Investiţii Străine).

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
haine,
miniprix,
piata romana,
bucuresti
/actualitate/un-magazin-cat-un-apartament-de-3-camere-din-centrul-bucurestiului-vinde-haine-de-2-milioane-de-euro-pe-an-11392476
11392476
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.