Un lider din opoziţie spune că Tăriceanu este prizonierul PSD

Postat la 25 februarie 2019 30 afişări

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, după ce Biroul Permanent al Senatului a respins cererea PNL de a discuta, în plen, urmărirea penală a lui Tăriceanu, că liderul ALDE „este prizonierul PSD”, pentru că altfel nu se explică de ce acesta se complace în tergiversarea finalizării procedurii.

Un lider din opoziţie spune că Tăriceanu este prizonierul PSD

„La Senat grupul parlamentar al PNL, prin vocea liderului de grup şi a viceliderului Senatului, respectiv Florin Cîţu şi Alina Gorghiu, din nou au solicitate Biroului Permanent (Senat (n.r) să finalizeze procedura solicitate de DNA privitoare la cererea de urmărire penală împotriva lui Călin Popescu Tăriceanu. Astăzi (luni n.r.) în Biroul Permanent al Senatului, soliciatrea noatră a fost respinsă cu 4 voturi pentru, 5 voturi împotrivă, toate voturile împotrivă fiind voturile PSD. Ştim că Tăriceanu este implicat în mai multe cercetări penale, fiind trimis în judecată şi noi considerăm că Tăriceanu este deja prizionier, nici nu trebuie să fie condamnat de vreo instanţă, că Tăriceanu este deja prizionmier. Sigur, nu este prizionier într-o instituţie de detenţie, ci este prizonierul PSD, iar cheia de la locul de detenţie în care se găseşte Tăriceanu este ţinută de DRagnea. Altfel, nu putem să ne explicăm de ce Tăriceanu se complace în a acesta atitudinea PSD care tergiveresează de luni bune finalizarea procedurii ca urmarea a cererii de urmărire penală”, a spus Ludovic Orban.

 

Biroul permanent al Senatului a respins solicitarea PNL de a dezbate în plenul de luni al forului legislativ cererea DNA de începere a urmăririi penale în cazul lui Călin Popescu Tăriceanu, a anunţat senatorul PNL Alina Gorghiu.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lider,
tariceanu,
psd,
opozitie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.