Un grup de antreprenori din Timişoara lansează o platformă care pune în legătură investitori cu start-up-uri locale

Postat la 18 ianuarie 2019 57 afişări

Cinci antreprenori din Timişoara lansează platforma Growceanu, un concept care îşi propune dezvoltarea mediului antreprenorial şi pe cel al start-up-urilor, prin conectarea investitorilor şi a celor care propun idei de afaceri într-un sistem de educaţie, suport şi recomandări profesionale.

Un grup de antreprenori din Timişoara lansează o platformă care pune în legătură investitori cu start-up-uri locale

̋ Propunem formarea unei comunităţi a celor interesaţi de oportunităţi de investiţie în businessuri care au mari şanse de dezvoltare. Prin Growceanu construim un proces şi un ecosistem care va cuantifica şi, în acelaşi timp, va reduce riscurile acestor investiţii. Astfel, printr-un fel de sindicalizare a forţelor implicate vom reuşi să facem mai accesibile investiţiile în iniţiative de tip startup pentru mai mulţi investitori locali ̋, explică Ciprian Man, cofondator Growceanu şi antreprenor.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.