Un Erou al României! Alex Zamfir, omul care aleargă pentru a construi un spital pentru copiii bolnavi de cancer

Postat la 29 martie 2017 123 afişări

Alex Zamfir este omul din spatele unei acţiuni frumoase de caritate, care vine în susţinerea şi construirea unui spital de oncologie pentru copiii bolnavi. Pentru această construcţie, însă, bărbatul are nevoie de o sumă mare de bani pe care speră să o strângă cu ajutorul tuturor. Află prin ce metodă uimitoare a ales bărbatul să colecteze banii necesari pentru construcţie?

Un Erou al României! Alex Zamfir, omul care aleargă pentru a construi un spital pentru copiii bolnavi de cancer

Vrea să strângă 80 de milioane de lei pentru construirea unui spital de oncologie destinat copiilor. Şi pentru asta a ales să facă ce îi place mai mult. Aleargă.

Aşa că a lansat un eveniment lunar: Alerg pentru Spitalul Copiilor, informează antena3.ro. Fiecare participant la curse trebuie să îndeplinească doar două condiţii simple. Să se prezinte la start şi să doneze minimum un leu pentru constructia spitalului de pediatrie de care România are atâta nevoie. Actiunea are loc simultan in zece orase ale tarii, precum Bucuresti, Targu-Mures, Timisoara, Constanta, Craiova sau Ploieşti. Până acum, s-au strâns peste 560 de mii de lei. Alex Zamfir, eroul zilei.

”Un spital de oncologie şi hematologie pediatrică. Un loc în care să vindecăm copiii de cancer. Un loc care, odată construit, să devină un simbol al speranţei. Speranţă pentru părinţi, că ai lor copiii vor fi vindecaţi. Şi speranţă pentru noi toţi, că oricum ar fi viaţa noastră, oricât de diferiţi am fi în toate celelalte aspecte ale ei, lucrurile importante ne aduc împreună şi ne definesc cine suntem şi ce preţuim cu adevărat.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.