Un drum judeţean din Vrancea „dispare” când plouă

Postat la 15 februarie 2018 68 afişări

Un drum judeţean din Vrancea „dispare” când plouă din cauza gropilor numeroase, pline cu apă. Între localităţile Băleşti şi Mihălceni, maşinile nu mai pot circula după ploaie, iar şoferii fie merg pe rute ocolitoare, fie riscă să rămână blocaţi în mijlocul apei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Un drum judeţean din Vrancea „dispare” când plouă

Drumul judeţean 202F, între Băleşti şi Mihălceni este plin de gropi pe o porţiune de şapte kilometri. De-a lungul anilor, gropile s-au transformat în adevărate cratere care pun în pericol circulaţia. Situaţia devine critică după fiecare ploaie deoarece gropile sunt acoperite cu apă.

Localnicii au protestat de mai multe ori pentru a cere administratorului drumului să ia măsuri, însă protestele nu au avut succes.

Pentru a nu îşi strica maşinile, şoferii ocolesc zona, chiar dacă lungsc drumul cu aproximativ 15 kilometri.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
drum,
disparitie,
vrancea,
apa,
gropi,
masini,
ploaie,
refuz,
soferi,
blocare,
cauza

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.