Un ceas pentru Manchester United (GALERIE FOTO)

Autor: Negoita Anca Maria Postat la 11 mai 2011 159 afişări

O noua editie King Power a fost lansata de curand de Hublot si Manchester United. La ora 6 pm, pe 7 mai 2011, in ziua de dianintea meciului cu Chelsea, pe legendarul stadion Old Trafford, jucatorii Manchester United, Sir Alex Ferguson si Jean-Claude Biver, CEO Hublot, au prezentat publicului King Power Red Devil.

Ca tribut pentru unul dintre cele mai cunoscute cluburi de fotbal din lume, pentru care a fost Official Timekeeper inca din 2008, Hublot a creat un King Power echipat pentru prima data cu un mecanism cronograf cu doua indicatoare centrale, ceea ce il face mai usor de citit, mai rapid si mai eficient. Purtatorul poate vedea ambele indicatoare in acelasi timp - primul arata secundele iar celalat, creat special pentru fotbalisti, indica timpul care a trecut dintr-o repriza de 45 de minute.

Cu un cadran din cristal safir si un nou schelet de carcasa care lasa la vedere aproape tot mecanismul, ceasul este acoperit cu ruteniu pentru un efect de omogenitate si o mai buna lizibilitate. Minutarul, data din dreptul orei 4 si emblema Red Devil de la ora 3 sunt rosii. Ca tribut pentru stadionul Old Trafford, indicatoarele sunt verzi, in nuanta naturala a gazonului.

A fost nevoie de 6 luni ca Hublot sa poata obtine culoarea exacta a ierbii de pe stadion pentru aceasta editie limitata. Carcasa are 48 mm in diametru si este confectionata din ceramica neagra sau King Gold de 18 carate. Cele doua butoane laterale au fost modificate si acum sunt protejate de o mica bara de protectie. bratara din cauciuc are si ea o linie rosie pe mijloc, inspirata de logo-ul Manchester United.

Acesta editie limitata are 500 de piese in ceramica si 250 de piese in aur. Fiecare ceas este insotit de un certificat de garantie semnat personal de Sir Alex Ferguson.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Hublot,
Manchester United,
ceas
/actualitate/un-ceas-pentru-manchester-united-galerie-foto-8262080
8262080
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.