Un candidat independent a filmat scene controversate pentru un clip electoral, în incinta primăriei din Iaşi. Reacţia primarului Chirica

Postat la 09 mai 2019 315 afişări

Primarul Iaşului, Mihai Chirica, declară despre clipul electoral filmat de candidatul independent la europarlamentare George Simion, care conţine scene controversate, că a fost filmat în Primăria Iaşi, dar nu au fost folosite însemnele instituţiei.

Un candidat independent a filmat scene controversate pentru un clip electoral, în incinta primăriei din Iaşi. Reacţia primarului Chirica

Întrebat, joi, de corespondentul MEDIAFAX, despre clipul electoral filmat de candidatul independent la europarlamentare George Simion, primarul Mihai Chirica a răspuns: „Din imaginile pe care le-am văzut şi eu, era filmat în primărie, într-adevăr, dar nu sunt folosite însemnele primăriei, sunt nişte uşi şi nişte camere".

Potrivit edilului, clipul este un fel de parodie care vrea să scoată în evidenţă faptul că „s-a cam degradat clasa politică şi e nevoie să facem o distincţie clară între partide şi persoane”.

„Din punctul meu de vedere, nefiind un artist, nu pare cea mai inspirată modalitate de abordare, e puţin cam radicală, cam dură, dar din păcate exprimă de foarte multe ori realitatea a ce se întâmplă post-electoral. (...) M-am uitat şi eu pe videoclip. Începe cu Parlamentul României şi cu George Simion, care vrea să spună că <aveţi grijă cum votaţi partide, votaţi oameni, nu partide, uite ce se întâmplă după patru ani>, iar acolo sunt nişte uşi, nişte holuri, nu are niciun înscris cu primăria sau cu altceva. E bine, ca promovare e foarte bine, asta îi spuneam şi lui George Simion, iar mesajul este foarte pozitiv”, a spus Chirica.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
primarie,
clip,
candidat,
independenta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.