Un business simplu, dar profitabil: Două surori din Bucureşti fac afaceri de 100.000 de euro dintr-o pasiune nou descoperită a românilor

Postat la 03 septembrie 2017 2550 afişări

Roxana şi Vilarina Petre, două surori din Bucureşti, au deschis în octombrie 2015 un bistro raw vegan, în urma unei inves­tiţii de 10.000 de euro, după ce amân­două au lu­crat mai bine de zece ani în companii multinaţionale.

Un business simplu, dar profitabil: Două surori din Bucureşti fac afaceri de 100.000 de euro dintr-o pasiune nou descoperită a românilor

Cele două surori mizează anul acesta pe afaceri de 100.000 de euro din producţia şi livrarea de preparate raw vegane prin intermediul companiei Raw Vegan Image. „Sora mea s-a îmbolnăvit de tiroidă din cauza stresului şi a refuzat să ia pastile pentru toată viaţa. S-a docu­mentat ce produse poate să consume, iar de-a lungul timpului a reuşit să-şi reducă problemele de trioidă printr-o alimentaţie sănătoasă.

Ea a venit cu ideea înfiinţării companiei, iar eu i-am pus bazele, muncind zilnic la firmă. La început, ea mă ajuta după program pentru că nu reuşea să plece din sectorul bancar. Investiţia iniţială a fost de circa 10.000 de euro în tot ce înseamnă utilaje de bucătărie, chirie, salariaţi“, a declarat pentru ZF Roxana Petre, cofonda­toarea Raw Vegan Image, o companie pe care o administrează împreună cu sora sa, Vilarina Petre.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.