Un bulldog englezesc a câştigat titlul de cel mai urât câine din lume în 2018

Postat la 25 iunie 2018 669 afişări

Zsa Zsa, un buldog englezesc în vârstă de 9 ani, cu limba atârnând până la piept, a primit titlul de cel mai urât câine din lume în urma unui concurs de "frumuseţe" care a avut loc în weekend, în localitatea americană Petaluma din California, informează cnn.com.

Un bulldog englezesc a câştigat titlul de cel mai urât câine din lume în 2018

15 câini au concurat la cea de-a 30-a ediţie a competiţiei, al cărei mare premiu constă în suma de 1.500 de dolari şi o excursie la New York pentru patruped şi proprietarul său, cei doi urmând să apară şi în emisiunea "Today Show" de pe postul TV NBC.

Podiumul a fost completat de Scamp, un terrier cu "coafură" dreadlock, pe poziţia a doua, şi Josie, un câine chinezesc cu moţ, pe poziţia a treia. Josie a câştigat acest concurs în 2015.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.