Un bistriţean a fost amendat de poliţişti pentru o postare pe Facebook. Ce a scris despre PSD

Postat la 08 mai 2017 245 afişări

Un bistriţean care locuieşte în Anglia a fost amendat cu 200 de lei, pentru că ar fi adresat cuvinte şi expresii jignitoare la adresa conducerii organizaţiei judeţene a PSD Bistriţa-Năsăud, într-o postare pe Facebook, unde a criticat o petrecere privată a partidului.

Un bistriţean a fost amendat de poliţişti pentru o postare pe Facebook. Ce a scris despre PSD

În comentariul incriminat, Călin Lucian Farcaş a scris că formaţiunea politică ar fi cheltuit bani pe chefuri, în timp ce alocaţia unui copil are o valoare mică.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud au declarat luni că l-au amendat pe Călin Lucian Farcaş, după ce au fost sesizaţi de către reprezentanţii PSD, în legătură cu postarea de pe Facebook 

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bistrita,
amenda,
facebook,
psd,
postare,
politisti,
nasaud

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.