Un biciclist RĂNIT în Munţii Semenic a fost ajutat de un MAIDANEZ să supravieţuiască

Postat la 19 iulie 2018 155 afişări

Un maidanez apărut din pădure a încălzit cu trupul său un bărbat din Reşiţa care căzuse cu bicicleta în timp ce cobora de pe muntele Semenic. Ciclistul nu mai putea pedala şi tremura aşezat pe asfalt, în timp ce aştepta ambulanţa.

Un biciclist RĂNIT în Munţii Semenic a fost ajutat de un MAIDANEZ să supravieţuiască

Biciclistul în vârstă de 40 de ani, din Reşiţa, căzuse de pe bicicletă luni seara, în timp ce cobora de pe muntele Semenic. Pentru că nu mai putea pedala, s-a aşezat pe asfalt şi a cerut ajutor la 112. În acel moment din pădure a apărut un maidanez care i-a venit în ajutor. L-a simţit pe bărbat cum tremura şi s-a lipit de el, să-l încălzească cu trupul său.

”La faţa locului s-au prezentat jandarmii, din cadrul Postului de Jandarmi Montan Văliug, pentru a acorda primul ajutor. La sosirea noastră, ciclistul acuza dureri în zona claviculei şi se afla într-o stare uşoară de hipotermie. Marea surpriză, momentul emoţionant al acestei întâmplări a fost atunci când ciclistul a căzut şi a rămas întins pe partea carosabilă. A apărut din pădure un căţel care s-a aşezat lângă victimă, ca şi cum l-ar fi încălzit cu corpul său. La sosirea noastră, câinele era aşezat lângă ciclist şi nu a plecat de lângă acesta nici în prezenţa noastră şi nici când echipajul de la Ambulanţă a sosit”, a povestit corespondentului Mediafax, Marius Săndulescu, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Caraş-Severin.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.