Un bărbat băut a adormit pe jos în magazinul în care a intrat să fure

Autor: Cosmin Pirv Postat la 03 aprilie 2021 243 afişări

Un bărbat de 45 de ani este acuzat că a intrat noaptea într-un magazin din localitatea Glăvăneşti, judeţul Bacău, de unde intenţiona să fure mai multe bunuri, dar, după ce a băut, a adormit pe jos, fiind găsit dimineaţa de administratorul firmei.

Un bărbat băut a adormit pe jos în magazinul în care a intrat să fure

Potrivit IPJ Bacău, poliţiştii din Glăvăneşti au fost sesizaţi vineri dimineaţa, prin apel 112, de către o femeie, administrator la o societate comercială din localitate, despre faptul că a surprins o persoană necunoscută în incinta magazinului, care a sustras mai multe bunuri.

La faţa locului, poliţiştii l-au identificat pe bărbatul de de 45 de ani, care a intrat în cursul nopţii prin efracţie în magazin.

„Acesta, după ce a consumat băuturi alcoolice în exces şi a sustras mai multe bunuri, din cauza stării avansate de ebrietate a adormit pe pardoseala magazinului, fiind găsit dimineaţă de administratorul acestuia”, au transmis poliţiştii.

Aceştia au deschis în acest caz un dosar penal pentru furt calificat.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
hoţ,
beat,
poliţie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.